mamaqaira choice

mamaqaira choice
Shaklee Independent Distributor at Puncak Alam and Saujana Utama Selangor. Delivery throughout Malaysia | eyla7905@gmail.com | 012-6715001 | ID: 1131998

Selamat Datang

BLog ini khas untuk semua pembaca...pelbagai info & perkongsian tentang vitamin/supplement semulajadi untuk kesihatan seisi keluarga...istimewa juga untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan ibu berpantang…

Menjana Pendapatan


 Kenapa saya pilih Shaklee sebagai business online saya?
Jom berkenalan dulu dengan SHAKLEE…

 1. SHAKLEE -Company yg stabil sejak 1956- lebih 50 tahun di pasaran.Ia tertua di pasaran makanan tambahan dan pastinya kukuh dan hebat


Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.


2.Produk yg berkualiti -Salah satu produknya yg pertama dicipta- Vitalized Mineral, dirumus pada 1915. Ia produk yg harmoni dgn alam semulajadi dan terbukti dgn ujian klinikal. Apabila anda memilih produk Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal.Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.

 3.Pelan Jualan Menarik Shaklee
Anda berpeluang menikmati bonus skim yg shaklee tawarkan, tiada limit RM, berpeluang mengikuti trip2 international dan local secara percuma, berpeluang mendapat recognition (trophy dan cash) dari Shaklee, berpeluang membina empayar bisnes anda sendiri baik secara part time atau full time..dan hasil daripada apa yg anda kongsikan dgn mereka diluar sana. its priceless...4.Support group yang penuh dengan caj2 positif.,ukhuwah yg kuat...penuh dgn rahsia2 dan strategi utk  berjaya. Group yg dah melahirkan ramai leader2 yg berkualiti dengan income bulanan stabil dari 2angka ke 5angka - Master, Sr Key Coordinator, Coordinator, Key Coordinator, Supervisors, Sr Supervisors..

Saya sebenarnya start dengan RM75 SAHAJA.Daftar ahli cuma rm75, lepas tu akan dapat memberkit, ada senarai harga produk untuk harga ahli, cara kira BONUS dan macam-macam lagilah. So, bila anda SERIUS dengan bisnes ni apa yang anda akan dapat ialah:

·                     BONUS dalam bentuk CASH - ni BONUS ni setiap bulan hokkey..dan dapat dipertengahan bulan lak tu..kira orang lain tengah 'kering' kita ada duit tengah-tengah bulan, memang BEST.
·                     BONUS KERETA - ni bila anda capai satu target/ranking tertentu akan dapat CAR BONUS, so bolehlah beli kereta baru kan..sape tak nak beb..
·                     PERCUTIAN - ni percutian ditaja SEPENUHNYA oleh Shaklee, VVIP 5 STAR world class hokkeyy.. Untuk yang beragama Islam anda berpeluang mendapat pakej UMRAH VVIP 5 STAR, hotel dekat dengan masjid, boleh fokus untuk beribadah.. memang BEST bila dapat menjadi tetamu ALLAH ni..
Tapi, apa KELEBIHAN bila mendaftar dengan saya?

·                     Anda akan diberi ACCESS untuk grup fb tertutup kami, yang mana kat situ diberi TIPS marketing dan sales, cara nak buat BLOG, TEKNIK marketing yang betul, cara menjalankan bisnes secara online, 1-1 personal online coaching, knowledge tentang produk, cara nak closing dan lain-lain lagi. Kiranya segala RAHSIA PERNIAGAAN dikongsikan bersama dalam grup ni.
·                     Anda akan diberi access untuk menjadi ADMIN dalam grup EXCLUSIVE customer-customer kami. So, boleh bagi pendapat, sharing tentang produk, pengalaman dan guidance kepada customers.

Jika anda berminat atau ada sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi saya.  Ramai yang dapat menjana SIDE INCOME 4 ANGKA dalam masa kurang 6 bulan.. Jadi, kalau anda ada fb boleh add saya Eyla Hamzah atau PM saya, emel eyla7905@gmail.com atau hubungi saya ditalian 012-6715001...Mudah-mudahan kita dapat sama-sama berkongsi ilmu dan menjana pendapatan disamping memperolehi kesihatan yang lebih baik, InsyaAllah….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.