mamaqaira choice

mamaqaira choice
Shaklee Independent Distributor at Puncak Alam and Saujana Utama Selangor. Delivery throughout Malaysia | eyla7905@gmail.com | 012-6715001 | ID: 1131998

Selamat Datang

BLog ini khas untuk semua pembaca...pelbagai info & perkongsian tentang vitamin/supplement semulajadi untuk kesihatan seisi keluarga...istimewa juga untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan ibu berpantang…

Rabu, 5 Disember 2012

Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+


Salam semua…

Hari ni mood G+, almaklum la baru nak b’blog. Blog bru nih mcm2 nk kene setup, mcm aku nih masih baru sangat tak sampai setahun jagung..terkial2 nak masuk itu ini dalam blog. Syukur sangat aku terjoin kt sini byk jgk bebenda baru yang aku tak pasal blog nih. Yer lah..senyap sunyi jer blog aku, mcm takde org tau pun kewujudan blog aku tuh. Tapi tkpe, lame2 nti riuh la kot kt blog aku..hahaha..



Jadi untuk menyemarakkan lagi blog baru aku tu..aku pun join la segmen best dari Blog HasrulHassan, ni dia... Segmen Semarakkan Rakan Blogger Google+ (g+)


Ok mengikut syarat penyertaan..kene copy paste ayat kt bawah nih…(copy dari Blog HH)

Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog. Jom semarakkan rakan blogger (g+).

Lepas tu link kan entry ni ke entry Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+ Hasrul Hassan. Ok..mudah jer kann…dah siap step kedua.

Pastu nk buat ape pulak..? Haa..ape lagi follow blog-blog yang menyertai segmen ini dengan klik button g+ kt blog orang tu..sennnang jer kann..dah siap.

Aku punya 
g+ ade kat bawah sekali atau kt atas tue, kt tepi sblh kanan pun ade..pun bleh jgk, mane2 leh klik…ape lagi, jom semarakkan!!

Sebelum tu..akhir sekali tinggalkan link entry korang ni kat blog HH pada ruangan komen ^___^










8 ulasan:

  1. Follow mama di g+ & di widget follower biasa jugak! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tima kasih ye Engku..follow n g+ jgk Nakhoda Nurani

      Padam
  2. Salam ziarah dari Blog Santai...dah follow blog mama and G+ jugak...jemput dtg blog nanti ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tima kasih Raudzah Zahari..same2 follow ;)

      Padam
  3. Cantik blog ni...berbunga-bunga rasa hati...hehe
    Kalau boleh verification comment disable...sesetengah orang susah nak baca.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'aa..tk perasan plak ade benda alah tue..tima kasih yer RM~Rileks Minda ;)

      Padam
  4. As Salam, datang menerjah dari segmen HH. Salam perkenalan dari saya.

    BalasPadam
  5. datang dari segmen yg sama dan folow g+ sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/12/segmen-semarakkan-rakan-blogger-google.html

    BalasPadam

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.