mamaqaira choice

mamaqaira choice
Shaklee Independent Distributor at Puncak Alam and Saujana Utama Selangor. Delivery throughout Malaysia | eyla7905@gmail.com | 012-6715001 | ID: 1131998

Selamat Datang

BLog ini khas untuk semua pembaca...pelbagai info & perkongsian tentang vitamin/supplement semulajadi untuk kesihatan seisi keluarga...istimewa juga untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan ibu berpantang…

Rabu, 13 Mac 2013

Penawar Terbaik untuk Demam & Selesama

Cuba alternatif yang lebih baik untuk tidak mengambil ubat yang mengandungi dadah...untuk tidak terpaksa menanggung kesan jangka masa panjang kerana terlalu bergantung dengan ubat.


Demam dan selesama adalah penyakit yang dianggap paling biasa, pernah dihadapi oleh sesiapa pun. Walaupun ia bukanlah penyakit kronik, namun ia menjejaskan mood dan emosi, sekali gus menganggu rutin harian kita. Apa yang lebih memudharatkan adalah kesan daripada pengambilan panadol atau painkiller yang selalu kita ambil setiap kali demam, sakit kepala dan selesama melanda.

Silakan mengikuti kisah ini yang berkaitan dengan pengambilan Paracetamol/PanadoL


Jika kita ingin mengelakkan kesan sampingan itu..ada caranya yang lebih selamat, iaitu dengan pengambilan supplemen. Di sini saya kongsikan kembali pengalaman dari seorang ibu yang mengambil nutriferon dan vit C sebagai rawatan alternative.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease Sila hubungi saya jika berminat untuk mencuba produk Shaklee. Jadual & konsultasi diberikan secara PERCUMA.

Boleh juga PM | SMS / Call 012-6715001 |

Your Shaklee Independent Distributor.
    Eyla Hamzah
     ShakLee ID: 868889
     FB Page : mamaqaira choice
     COD area Saujana Utama, Puncak Alam dan Meru shj.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.