mamaqaira choice

mamaqaira choice
Shaklee Independent Distributor at Puncak Alam and Saujana Utama Selangor. Delivery throughout Malaysia | eyla7905@gmail.com | 012-6715001 | ID: 1131998

Selamat Datang

BLog ini khas untuk semua pembaca...pelbagai info & perkongsian tentang vitamin/supplement semulajadi untuk kesihatan seisi keluarga...istimewa juga untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan ibu berpantang…

Ahad, 9 Jun 2013

MealShake Pilihan Terbaik Untuk Kanak-kanak


Mealshake Satu Pilihan untuk Kanak-kanak Membesar dengan Sihat dan Cergas...

Kanak-kanak yang sedang membesar sangat memerlukan nutrisi lengkap untuk menyokong perkembangan mental dan fizikal mereka. Dalam dunia hari ini banyak factor yang menghalang tubuh kita dari mendapat zat yang lengkap daripada diet harian. Di sinilah pentingnya pengambilan makanan tambahan/supplemen untuk menampung kekurangan tersebut.

Shaklee menyediakan satu formulasi hebat yang sesuai untuk sesiapa sahaja..boleh diambil oleh kanak-kanak seawal usia 1 tahun ke atas, memperkenalkan MEALSHAKE minuman perisa vanilla yang lazat.

  
Sangat sesuai untuk kanak-kanak yang mengalami masalah-masalah seperti berikut:

[
] Tiada selera makan. 
[
] Memilih makanan 
[
] Sering mendapat demam dan selesema
[
] Kulit mudah mendapat ruam
[
] Suka minum minuman ringan

Kenapa masih risau..ramai ibu-ibu yang telah berpuas hati dengan mealshake untuk anak2 mereka. Dapatkan makanan tambahan terbaik ini untuk membantu meningkatkan kesihatan anak anda..
mungkin MEALSHAKES dapat membantu menyelesaikan masalah anak anda.~~~~~~~~~@@~~~~~~~~~~
6 fakta tentang Mealshake


~~~~~~~~~@@~~~~~~~~~~

1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Pembekal Nutrien 
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3.Terbaik Untuk Tumbesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Sebagai Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.