mamaqaira choice

mamaqaira choice
Shaklee Independent Distributor at Puncak Alam and Saujana Utama Selangor. Delivery throughout Malaysia | eyla7905@gmail.com | 012-6715001 | ID: 1131998

Selamat Datang

BLog ini khas untuk semua pembaca...pelbagai info & perkongsian tentang vitamin/supplement semulajadi untuk kesihatan seisi keluarga...istimewa juga untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan ibu berpantang…

Isnin, 25 November 2013

Menjadi Ahli Shaklee

Ingin Menjana Pendapatan Bersama Shaklee?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Secara ringkasnya untuk menjadi SID (Shaklee Independent Distributor)... Pendaftaran keahlian : RM 65 + RM 10(WM)/RM 20(EM) Postage Memberkit
ATAU

Keahlian PERCUMA dengan pembelian bernilai RM 680 (=200 UV), dapat cash back RM20++
Tak perlu cari orang, sebab bonus dibayar berdasarkan berapa banyak point(uv) yang kita terkumpul. Lagi tinggi uv lagi tinggi percent bonus.

✿ Yuran Keahlian adalah seumur hidup.

✿ Nikmati potongan harga 15-20% bagi setiap product Shaklee.

✿ Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline.

✿ Tidak perlu menyimpan stok di rumah.

✿ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain.

✿ SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee di bawah kami. Menjana INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama grup kami.

jana pendapatan bersama shakleeApakah Kelebihan Lain Menjadi Ahli Shaklee?
************************************
1.Modal Kecil
Modal nak mulakan bisness hanya RM65.00 sahaja dan anda berpeluang yang sama untuk menjadi jutawan…yang penting ada keinginan.

2.Tak Perlu Tayang atau Jual Muka
90% hasil jualan Group Rahsia kami adalah dari sumber online. Gunakan medium blog dan Facebook untuk memasarkan produk-produk Shaklee. Tak perlu petah bercakap. Tahukah kalian? Yang kebanyakan dari SID (Shaklee Independent Distributor) yang berjaya adalah pemalu dan tak petah bercakap. Bukan juga ada latar belakang berniaga atau belajar 'Business Administration'. Paling penting 'determine' untuk berjaya. 

3.Tak Perlu 'LOAN' Untuk Mulakan Perniaagaan
Shaklee memang MLM, tapi bukan MLM yang perlukan modal beribu untuk start berniaga. Tiada konsep head-hunting dalam Group Rahsia kami. Konsep yang kami guna 'siapa rajin, dialah yang berjaya'. Modal yang diperlukan hanya RM65. Dan selebihnya komitmen dan semangat kalian untuk berjaya. Hanya ikut langkah 1,2,3 pasti Jutawan Muslimah dalam tangan…insyaAllah


4.Tak Perlu Stok Bertimbun
Barang semuanya ada di HQ/Branches Shaklee. Tak perlu simpan stok beribu-ribu dirumah. Bila customer nak, SID hanya akan emel atau call HQ/Branches Shaklee. Barang yang customer pesan akan dihantar direct dari HQ/Branches Shaklee. Jimat tenaga nak bungkus dan poskan barang. Dan tak perlu risau, risiko stok lapuk sebab tak laku. Mudahnya berbisnes dengan Shaklee nii..

5.MLM Shaklee Bukan Piramid
Tiada konsep tertindas. Hanya orang atas sahaja yang kaya. Dan orang bawah tak mendapat untung. Sesiapa sahaja ada peluang jadi Jutawan dengan RM65. Tiada yang mustahil. Tulislah seberapa banyak BONUS yang diimpikan dengan Shaklee. And we work for it!

SIAPA PUN KITA...
Tak kira siapa kita? Apa kerja kita sekarang? Tahap pendidikan? Status latar belakang keluarga? Itu semua tak penting. Yang penting adalah SEMANGAT, KEYAKINAN DIRI, KOMITMEN, USAHA dan PERCAYA PADA DIRI SENDIRI. Tiada yang mustahil menuju FINANCIAL FREEDOM.

Hanya RM65 Tak perlu fikir panjang. JUST DO IT! Realisasikan mimpi.

Fast action...fast result!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
Sila PM>>www.facebook.com/messages/MamaQaira
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.